Hulp nodig? Bel ons direct: +31306622424

Waarde

U mag de prijzen kennen, maar u hebt geen idee van de waarde.

Wij helpen u, bij elke brand-, water-, diefstal- of stormschade. Liefst zo vroeg mogelijk. Bij een calamiteit benoemt de verzekeringsmaatschappij doorgaans een schaderegelaar om de hoogte van de schade vast te stellen. Maar u hebt zelf ook het recht om uw eigen schadecoach in te schakelen, de contra-expert. Onze register-schadecoaches (overigens een beschermde titel; dan moet je echt wat kunnen) behartigen in die situatie uitsluitend úw belangen. Zij helpen u met het onderbouwen en vaststellen van de geleden schade en bespreken dit met de schaderegelaar van verzekeraars. Onze uitgebreide praktijkervaring en kennis op het gebied van polisvoorwaarden, werken hierbij bijzonder in uw voordeel. Wij laten ons immers geen goedklinkende kletspraat verkopen. Wij zijn beslist niet snel onder de indruk van: ‘het moet zo omdat ik het zeg en als je niet luistert ben je je schadeuitkering zeker kwijt’. Het resultaat is het optimaal behartigen van uw belangen bij het bereiken van overeenstemming met de schaderegelaar van verzekeraar over de oorzaak en hoogte van de geleden schade. Dit geldt dan voor zowel schade aan gebouwen, inboedel, bedrijfsuitrusting en inventaris. Maar ook bedrijfsschade als gevolg van bedrijfsstagnatie of stilstand door de calamiteit. Bovendien adviseren wij u over eventuele aansprakelijkheid van derden en mogelijkheden om schade te verhalen.

Op het gebied van schadevaststelling en uitbetaling door sloop en aannemersactiviteiten hebben wij een leidende rol in de markt. Daarbij is een rol op de achtergrond eerder regel dan uitzondering.

Wij werken uitsluitend voor verzekerde bedrijven en consumenten, zodat een volledig onafhankelijk en onpartijdig advies gegarandeerd is. Er is geen verzekeraar die een eigendomsbelang heeft of op een andere manier ons financieel in de tang heeft.

Wacht niet te lang. Schakel ons tijdig in. Wij zijn u graag van dienst.

Snel onderzoek

    What is 4 x 3 ?