Hulp nodig? Bel ons direct: +31306622424

Over OnsWelcome To Contra Expert

Krantz & Polak is een onafhankelijk contra-expertise bureau (experts, taxateurs en schade coaches) in Utrecht. Dat onafhankelijke betekent dat wij alleen werken voor verzekerden en op geen enkele wijze betrokken zijn bij verzekeringsmaatschappijen. Wij behartigen dus uw belangen en niet die van een grote verzekeringsmaatschappij.

Waarom kiezen voor Krantz & Polak Resolve?

1. Krantz & Polak RESOLVE is onafhankelijk

Onafhankelijkheid is inmiddels een uitgeslepen begrip maar dat wil niet zeggen dat onafhankelijkheid niet het belangrijkste is. Krantz & Polak RESOLVE is 100% onafhankelijk.Naast het feit dat we een gezonde en financieel onafhankelijke organisatie zijn, hebben we geen enkele banden met verzekeringsmaatschappijen of assurantietussenpersonen die in handen zijn van verzekeraars. We hebben niets te verbergen. Krantz & Polak RESOLVE voert geen expertises uit voor verzekeringsmaatschappijen. In onze optiek is het bijna onmogelijk om objectief te zijn als bij de ene schade de verzekeraar de opdrachtgever is en bij de andere schade men tegen diezelfde verzekeraar moet werken. Krantz & Polak RESOLVE heeft geen taxatieafdeling. Taxaties worden niet alleen door verzekerden maar ook door verzekeraars en hun intermediair aangevraagd. Wederom een mogelijke aanleiding voor belangenverstrengeling en dus een bedreiging voor onze gekoesterde

2. Krantz & Polak RESOLVE is zeer deskundig

Krantz & Polak RESOLVE heeft een zeer ervaren en deskundig team. Onze experts en binnendienst zijn gedreven en flexibel. Ze hebben een frisse en andere kijk op zaken waardoor we met creatieve ideeën komen om u te helpen. Onze schade-experts zijn allen HBO- en/of op academisch niveau geschoold. Zij hebben naast zeer specialistische kennis van hun eigen vakgebied ook generalistische vaardigheden.

3. Krantz & Polak RESOLVE is transparant

Alles wordt vanaf het eerste moment duidelijk uitgelegd en aan u bevestigd. Geen verrassingen achteraf. Vanaf het eerste moment zullen we u zoveel mogelijk begrippen uitleggen. Voor extra helderheid maken we altijd een schriftelijke eerste verslaglegging voor u. Deze verslaglegging beschrijft hoe het schaderegelingsproces verloopt, wat er allemaal bij komt kijken en welke afspraken er onderling gemaakt zijn. Tijdens het gehele proces blijven we u op de hoogte houden en na afronding van de schade voeren we altijd nog een gesprek met u om de realisatie te onderbouwen en de afwikkeling uit te leggen. Tevens benutten we dit gesprek om van u te horen hoe u het hele traject ervaren heeft. Hier kunnen wij namelijk veel van leren en onze diensten blijven verbeteren.

4. Krantz & Polak RESOLVE is professioneel

Een belangrijk speerpunt is dat schadevaststelling plaatsvindt op basis van argumenten. Een schadeopstelling wordt door ons zeer professioneel opgezet en onderbouwd met de juiste informatie en stukken. Schades regelen wij op basis van argumenten en de juiste onderbouwing. Verstand van zaken en kennis van de materie staan voorop. Besprekingen met experts namens assuradeuren worden niet achter gesloten deuren gevoerd en al helemaal niet in wegrestaurants.

5. Krantz & Polak RESOLVE geeft alternatieven

Vaak worden door verzekeringsmaatschappijen en hun verzekeraars vaste procedures gehanteerd. Vaak lijkt het alsof deze weg vastligt en wat er door hen wordt voorgesteld de enige methode is. Gelukkig bestaan er vaak veel alternatieven en mogelijkheden. Die kunnen wij u voorleggen waarna u zelf kunt bepalen welke weg u in wenst te slaan.

6. Krantz & Polak RESOLVE durft

Krantz & Polak RESOLVE heeft één belang en dat is het belang van u als opdrachtgever. Met dit in het achterhoofd regelen wij een schade. Indien er onconventionele en creatieve oplossingen nodig zijn zullen we dat niet uit de weg gaan. Indien een schaderegeling niet de gewenste kant op dreigt te gaan grijpen we in. Als hier rigoureuzere stappen of eventueel een conflict voor nodig is, zullen we dat zeker niet uit de weg gaan.

Kortom: wij zijn uw knecht op het gebied van schade, terwijl onze kosten bovenop UW schade worden vergoed!