Hulp nodig? Bel ons direct: +31306622424

Wat kost mij dat?

Ondernemers en consumenten realiseren zich zelden hoeveel narigheid en zorgen hen boven het hoofd hangen, als hun pand, woning of de inhoud daarvan, ten gevolge van een brand met alles erop en erin verloren gaat. Dat zij zich tegen dat risico verzekeren vinden zij vanzelfsprekend, maar over de wijze waarop die schade geregeld moet worden, denken zij vaak minder goed na. En toch is dat bitter noodzakelijk.

Een kritische beschouwing, en overleg door iemand met relevante kennis en ervaring, is zinvol in elk geval waarin het om serieus geld gaat. In deze tijd moet u maar zien hoe u elke Euro 1.000,– aan onvergoed schade weer terugverdient. Zelfs Euro 500,– aan schade, die u niet terugkrijgt van de verzekeraar, bijvoorbeeld omdat u niet van al uw rechten op de hoogte bent, maakt dat inschakeling de moeite waard is. Over de kosten van die deskundige is in elk geval Krantz & Polak RESOLVE duidelijk:

Gratis advies en begeleiding bij het procederen tegen de verzekeraar

De kosten van professionele begeleiding zijn een onderdeel van de verhaalbare schade. Dat is wettelijk zo geregeld (trouwens ook nog eens extra in de verzekeringspolissen) en daarmee wordt onderstreept dat goed advies en begeleiding belangrijk voor u is.

Eric Horssius

Snel onderzoek

    What is 8 + 8 ?