Hulp nodig? Bel ons direct: +31306622424

Maatschappij-expert

Maatschappij-onderzoekers zorgen voor onrust en discussie

Krantz & Polak Resolve is er door jarenlange ervaring van overtuigd geraakt dat er bij schade verborgen aspecten in de schadeopstelling en de rapportage van de schadeoorzaak zit. Dat verklaart waarom er soms hele schadeposten ontbreken op de opstelling van de maatschappij-expert maar wel worden opgenomen als wij dat verzoeken en beargumenteren. Dat verklaart ook waarom onze rapporten tot een schadevergoeding leiden, terwijl de schade eerst werd afgewezen door de maatschappij.

Vrijwel elke zaak die wij behandelen, geeft een belangrijke toename te zien van het vastgestelde schadebedrag. In speciale gevallen tot wel 400%. Dat is geen toeval. Het heeft alles te maken met onze kennis, ervaring en vakmanschap.

Door de onafhankelijkheid van ons bureau en de gekozen werkwijze om uitsluitend gedupeerden bij te staan, moeten we telkens weer ons nut bewijzen. De beste reclame is de tevredenheid van mensen die ons inschakelden. Deze mond tot mond reclame houdt ons scherp en assertief tegenover de expert van de verzekeringsmaatschappij.

Aan de hand van een duidelijk draaiboek, met daarin desgewenst ruimte voor jouw eigen deskundigen, scheppen we orde in de chaos.

In de verzekeringsovereenkomst en de wet staat duidelijk dat de schaderegelaar van de verzekeringsmaatschappij samen met jouw eigen expert de schade vast moet stellen. Het is dus je recht en niemand zal je kwalijk nemen dat je van dit recht gebruik maakt. Als dat wel gebeurt is dat een veeg teken en een signaal dat je op je hoede moet zijn.

Ga er als verzekerde niet zomaar vanuit dat opmerkingen als ‘we komen er wel uit’, ‘met een eigen expert duurt alles langer’ en ‘ik adviseer je bedrijf X’ in jouw voordeel zijn. Gun jezelf een eigen expert, schade-coach of knecht en voorkom veel ergernis en een mogelijke financiële strop. Je kunt de schadecoach het best direct na het ontstaan van een schade inschakelen.

Je twijfelt of je in uw specifieke geval een schadecoach nodig hebt? Je meent dat je geen recht heeft op een eigen schadecoach? Vraag ons gerust om advies. Een eerste gesprek kost je geen cent, zelfs niet als je in dat gesprek besluit om geen gebruik te maken van onze diensten! Wacht niet duimendraaiend af welk schadebedrag je krijgt uitgekeerd, neem jouw lot in eigen hand en schakel direct Krantz & Polak Resolve in.

Aan de hand van een duidelijk draaiboek, met daarin desgewenst ruimte voor jouw eigen deskundigen, brengen wij weer orde in de chaos. Maak vrijblijvend kennis met ons, wij adviseren je graag. Onze betrokken, ervaren en deskundige medewerkers staan voor je klaar. Dag en nacht.