Brand-, water-, diefstal- en stormschade?

Elk geval van schade is uniek!

nw_ws_inbraakHet vaststellen  van een schaderegeling is maatwerk en dat maakt een persoonlijke aanpak noodzakelijk. Waarschijnlijk heeft u daar zelf weinig of geen verstand van (wij hebben geen verstand van uw vak), geen ervaring of heeft u er geen tijd voor. Samen met u wordt aan de hand van één of meerdere gesprekken een – voor u – eerlijke en dus goede schaderegeling gemaakt.

Wat is de taak van de contra-expert?

Het is bij veel schadegevallen van belang in een vroeg stadium uw eigen expert in te schakelen. Deze schade-expert treedt dan namens u op als contra-expert. Een contra-expert kent het vakjargon van de verzekeraars en experts, de door hen gehanteerde schadeprotocollen evenals de kleine lettertjes in de polis. Dit voorkomt onduidelijkheid of onbegrip bij beide partijen. Een contra-expert is uw adviseur voor het gehele traject van schademelding tot betalingserkenning. U heeft hier dus geen omkijken meer naar en, belangrijker nog, u weet dat uw schademelding professioneel wordt uitgevoerd. Indien de experts er onderling niet uitkomen, zal een (vooraf overeengekomen) 3e deskundige te hulp schieten.

Let op: onze dienstverlening gaat verder. In alle gevallen waarin u – achteraf- van mening bent dat u recht hebt op een hogere schadevergoeding, kunt u ook gebruik maken van onze kennis en ervaring. Echter, het is nog beter ons direct, op de dag of zelfs nacht van de schade, in te schakelen. Eric Horssius

Lees verder