Hulp nodig? Bel ons direct: +31306622424

Help mij!

Wij helpen iedere gedupeerde verzekerde bij kleine én grote schade!

Onze schadecoaches behartigen in elke situatie uw belangen. Zij helpen u met het vaststellen en onderbouwen van de geleden schade en regelen dit met de schaderegelaar van verzekeraars. Onze uitgebreide praktijkervaring en kennis op het gebied van polisvoorwaarden, werken hier bijzonder in uw voordeel. Wij laten ons geen goed klinkende kletspraat verkopen. Goedgelovigheid is aan ons niet besteed.

Het resultaat is het optimaal behartigen van enkel uw belangen bij het bereiken van overeenstemming met de schaderegelaar van uw verzekeraar over de oorzaak en hoogte van de geleden schade. Dit geldt voor schade aan gebouwen, inboedel, bedrijfsuitrusting en inventaris, maar ook bedrijfsschade als gevolg van het moeten stoppen van de bedrijfsvoering door een calamiteit.

Wij zullen u ook adviseren over eventuele aansprakelijkheid van derden, mogelijkheden om schade te verhalen en het beperken van financiële en materiële gevolgschade.

Wij werken uitsluitend voor verzekerde consumenten en MKB’ers, zodat een volledig onafhankelijk en onpartijdig advies gegarandeerd is. Eric Horssius

Snel onderzoek

    What is 9 + 3 ?